Okulumuz Van Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla boyandı ve yepyeni bir çehreye büründü.

23.05.2022 501

Okulumuza geçtiğimiz temmuz ayında görev başlayan Okul Müdürümüz Lezgin Ceye'nin yoğun gayretleri ve girişimleri neticesinde okulumuz artık çok daha renkli, çok daha güzel.

Sene başında okul merdivenlerinin yenilenmesi, okul kaldırımlarının düzeltilmesii ve ortaokul bahçesinin parke taşlarının düzelmesiyle yeni bir havaya kavuşan okulumuz, sonbaharda da ağaçlandırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde okul girişine dikilen güllerin önümüzdeki yıllarda çiçek açmasıyla okulumuz daha da güzelleşecektir.  Ara tatilde okul bahçesine çizilen sek sek oyun alanları çocukların oyun ihtiyacını karşılamaya yönelik güzel bir girişimdi. Öğrencilerimiz oyun alanında adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

Okul için yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Okul Müdürümüz Lezgin CEYE olmak üzere bütün eğitim camiasına teşekkür ederiz.